Wij maken bewegend beeld

 

Bottelstraat Nijmegen (trailer 2:00)

Project Bottelstraat werd in het begin fotografisch in beeld gebracht. Al vrij snel zijn we daarnaast ook gaan filmen op deze mooie locatie midden in de stad Nijmegen. De bouw hebben we bijna 3 jaar gevolgd en uiteindelijk voor D&M Properties deze documentaire gemaakt. Link naar de volledige docu aan het einde van de trailer.

 


 

 

Ouwehands dierenpark (1:00)

Al jaren fotograferen we voor Ouwehands dierenpark en met dit filmpje konden we naast de fotografie ons lekker uitleven voor het thema 'Een dagje Ouwehands'. We krijgen altijd veel medewerking maar het blijft improviseren en afwachten wat de dieren doen. Heerlijk!

 


 

 

 

AMA Islantilla Resort (2:06)

In Zuid-Spanje hebben we voor een investeringsgroep een aantal informatieve promofilms gefilmd en gemonteerd. Vliegen met weinig apparatuur en niet altijd gunstig weer dus uitdagend maar daar houden we van. Het project had een sterke visie en een hoog ambitie-niveau. 

 


 

 

Before They... (1:48)

Deze trailer omvat een driejarig wereldwijd project waar met een team van drie personen originele stammen werden gefilmd en gefotografeerd. De omstandigheden vroegen om veel improvisatie, doorzetten en geduld. Na een zestiental expedities beseften we pas wat we allemaal hadden meegemaakt. 

 


 

 

 

GreenXL Infomercial (1:09)

In dit geval hebben we vanaf idee tot en met uitvoering alles geregeld. Naast het filmen en monteren van het filmpje hebben we een 3D animatie gemaakt en toegevoegd. Ook is er drukwerk ontworpen voor een verpakking en flyer. Lekker compleet verhaal dus met ook nog de fotografie en verschillende taalversies erbij.  

 


 

 

Cravt Amsterdam (2:04)

Met de buitenland-ervaring paste ook deze opdracht in ons straatje. Naast fotografie en film in Nederland werd er voornamelijk gefilmd in Azië onder lastige omstandigheden. Zeer warm of vochtig, lawaai, stof en moeilijk licht. Maar het vakmanschap dat in beeld gebracht moest worden was heel mooi om mee te maken.