Opstaan 05:00, moment 06:15 

 

 

Scherp zijn

Onscherpte bij beelden geeft een extra dimensie die ons serieus kan raken. De reden, wij zien alles scherp (mits je goede ogen hebt) en daardoor krijgt onscherpte in foto en film iets magisch. De focus wordt letterlijk verlegd naar bepaalde punten. Hier kun je oneindig mee variëren. Het platte vlak gaat leven, krijgt sfeer en dat raakt. Dus scherp zijn waar nodig.

 

 

 

 

Enig idee

Soms is het idee belangrijk en soms het moment. Voor het juiste moment heb je vandaag de dag hulp van geweldig goede apparatuur. Juist daardoor wordt het idee steeds belangrijker en daar zit voor ons de winst. En niet te snel tevreden zijn, want moeite loont, al is het voor jezelf.

 

 

 

 

 

 

"Proef de juiste wijn bij deze kreeft, proost!"

 

 

Techniek in huis

Onze voorkeur gaat uit naar sfeer en gevoel brengen in de beelden die we maken. Maar regelmatig is ook het technische aspect belangrijk. Goede vrijstaande beelden, rechte gebouwen, scherpte waar nodig , contrastbeheersing, onzichtbare montages, we zorgen ervoor. En uiteindelijk bestanden leveren die voor verdere verwerking de juiste ‘specs’ hebben. Denk aan drukwerk en grootformaat printwerk.