Mooie natuur, rust, perfect licht en een moment van 'niks moeten'.

 

 

 

I Think It's Beautiful (trailer)

Er is heel veel moois te zien dicht bij huis en in de wijde wereld. Omdat ik met de jaren steeds meer van dat moois ook in beeld heb gebracht heb ik een edit gemaakt van ruim 17 minuten met fantastische muziek er onder. Deze edit laat ik alleen in mijn donkere studio zien waar geluid en beeld goed tot hun recht komen. Bel voor een afspraak maar de trailer van 2,5 minuut…die kun je nu wel zien.

 

Vrij werk zien? Kijk op bramvis.nl.

 

 


 

 

 

 

Een heel leven met mijn voeten in de grond

Door mijn werk kom ik op plekken over de hele wereld en tot mijn geluk heb ik daardoor de kans om de prachtigste bomen te ontmoeten. In dit boek laat ik je graag kennismaken met de bomen die mij op de een of andere manier hebben geraakt. Bomen maken mij blij en zijn een onmisbare schoonheid in onze wereld, dat besef ik steeds meer. Ze staan levenslang op één plek en kunnen honderden jaren oud worden – mensen gaan de hele wereld over, maar wie maakt er meer mee?

 


 

 

 

 

Casa Ostinato - Korte film over beweging rondom het huis

Canto Ostinato is bijna hypnotiserende muziek van Simeon ten Holt. Op die muziek heb ik film-opnamen gemaakt van rondom mijn huis waarbij bewegende details uit de tuin een ritme hebben zoals de piano van Simeon. Verwonderlijk hoeveel schoonheid er te zien is in je dagelijkse omgeving en ook dat er vaak een subtiele beweging is als je door de zoeker kijkt. Met de jaargetijden als terugkerend thema was de muziek voor mij perfect te combineren in de bewegende beelden.

 

 

 

Voor de dag én eind van de dag, dat zijn mijn momenten.